Succesvolle digitale informatiebijeenkomst

Op 28 oktober was live op YouTube onze informatiebijeenkomst over de ontwikkelingen van het voormalige Unileverterrein. Door de coronamaatregelen gingen we volledig online. We zijn blij met meer dan 100 kijkers en de vele vragen die werden gesteld.

Veel vragen hebben we live beantwoord, door onder andere wethouder Ivana Somers-Gardenier. Hieronder vindt u de video om de bijeenkomst terug te kijken. Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt van alle vragen en onze antwoorden.

 

 

Vragen en antwoorden

Tijdens de digitale informatiebijeenkomst zijn er veel vragen gesteld. Een groot aantal daarvan is tijdens de bijeenkomst beantwoord. We hebben alle vragen voor u overzichtelijk op een rij gezet met onze antwoorden daarop. Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Neem dan gerust contact op met onze omgevingsmanager Marnix ten Holder.

 

Bekijk Vragen & Antwoorden

 

Nieuwe naam: District U

Tijdens de digitale informatiebijeenkomst introduceerden we de nieuwe naam voor het voormalige Unileverterrein; District U. Met deze naam, de toevoeging ‘Vlaardingen aan de Maas’ en de visuele identiteit geven we de kwaliteiten en ambities van het gebied goed weer. Medio december lanceren we een gloednieuwe website met veel informatie en wetenswaardigheden over deze stoere stadswijk die Vlaardingen verbindt met de Maas.

 

Homepage